Контакти

ATV Shineray - А1 Трейд ЕООД
Адрес: гр.Варна, ул.Петко Стайнов 2
gsm: 0889/520-134;
  petkov_a2001ATV Shineray XY350ST-E
Shineray 350 кубика XY350ST-E Off-Road

Цена: 4995лв.

ATV Shineray XY350ST-2E
Shineray 350 кубика XY350ST-2E Racing

Цена: 5795лв.

ATV Shineray XY250ST-3
Shineray 250 кубика Racing

Цена: 4795лв.

ATV Shineray XY250ST-9E
Shineray 250 кубика XY250ST-9E

Цена: 4295лв.

ATV Shineray XY250STXE
Shineray 250 кубика XY250STXE

Цена: 3295лв.

ATV Shineray XY200STIIE-B
Shineray 200 кубика XY200STIIE-B

Цена: 2595лв.

TGB Target 525 4x4
TGB Target 525 4x4

Цена: 13650лв.

ATV Shineray XY300ST-4E
Shineray 300 кубика XY300ST-4E

Цена: 4195лв.

ATV Shineray XY300ST-5E
Shineray 300 кубика XY300ST-5E

Цена: 4595лв.

ATV Shineray XY250ST-9C
Shineray 250 кубика автоматик

Цена: 4495лв.

ATV Shineray XY150STE
Shineray 150 кубика автоматик

Цена: 2595лв.

ATV Jianshe 250
ATV Jianshe Wild Cat 250

Цена: 4350лв.

ATV Jianshe 400
ATV Jianshe 400 4x4

Цена: 7980лв.

ATV Shineray XY350ST-E
Shineray 350 кубика XY350ST-E Off-Road

Цена: 4995лв.

ATV Shineray XY350ST-2E
Shineray 350 кубика XY350ST-2E Racing

Цена: 5795лв.

ATV Shineray XY250ST-3
Shineray 250 кубика Racing

Цена: 4795лв.

ATV Shineray XY250ST-9E
Shineray 250 кубика XY250ST-9E

Цена: 4295лв.

ATV Shineray XY250STXE
Shineray 250 кубика XY250STXE

Цена: 3295лв.

ATV Shineray XY200STIIE-B
Shineray 200 кубика XY200STIIE-B

Цена: 2595лв.

TGB Target 525 4x4
TGB Target 525 4x4

Цена: 13650лв.

ATV Shineray XY300ST-4E
Shineray 300 кубика XY300ST-4E

Цена: 4195лв.

ATV Shineray XY300ST-5E
Shineray 300 кубика XY300ST-5E

Цена: 4595лв.

ATV Shineray XY250ST-9C
Shineray 250 кубика автоматик

Цена: 4495лв.

ATV Shineray XY150STE
Shineray 150 кубика автоматик

Цена: 2595лв.

ATV Jianshe 250
ATV Jianshe Wild Cat 250

Цена: 4350лв.

ATV Jianshe 400
ATV Jianshe 400 4x4

Цена: 7980лв.